рисувана тениска

Целта на нашия сайт е да ти предостави устойчива мода. Това ще постигнем чрез рисувани тениски, направени от ръцете на нашите талантливи творци с премиум материали и много любов. Тениската е универсална дреха, която свързваме с удобство, комфорт и свобода. А особено в последно време и за начин да изразиш артистичната си натура с някой друг оригинален надпис или изображение. Защо обаче да си купиш именно рисувана тениска?

  1. Издръжливи са – Освен да привлича вниманието на хората, рисуваната тениска трябва да издържа на многократни пранета и да е устойчива във времето. Затова боите, които използват нашите творци, са на водна основа.
  2. Оригинални са – Че кой друг може да се похвали с тениска като твоята? Шансът да намериш такъв жив индивид е 1 към 1 000 000.
  3. Безопасни са – Материалите, които използват нашите творци, не могат да навредят на твоето здраве. Няма риск от алергия, тъй като са на водна основа.

Защо да избереш Narisuvai.mi?
Заобиколени сме от огромно разнообразие на стоки, тъкани и „уникални“ продукти. Вярваме, че творчеството е неизменна част от идентичността ни. Ето защо си партнираме с едни от най-цветните, различни и креативни създатели на картини върху тениски. Те ще създадат твоя персонализиран, личен подарък и ще ти помогнат да съхраниш емоцията върху тениска.

С нас подпомагаш и социални инициативи. Нашата идея не е просто да правим поредния бизнес с handmade изделия. Искаме заедно да допринасяме с набиране на средства за различни инициативи. От продажбата на всяка тениска ще отделяме сума за тях. Така с твоята тениска ще помагаш и на останалите.

Подкрепяме заедно малкия бизнес и арт културата. С рисувана тениска от Narisuvai.mi също подпомагаш развитието на различни даровити творци в България и им даваш шанс да се развиват.

И така, нашите творци вече те очакват. Разгледай техните профили тук и избери перфектния подарък за теб или твой близък.

Comments are closed.