НАШЕТО БЯЛО ПЛАТНО Е ТЕНИСКАТА.

Боите излизат от рамката на класическата картина, за да се слеят с тъканта на любимата на всички ни дреха – тениската. Narisuvaimi.com е единствената платформа в България, която акцентира върху възможността за създаване на тениска по твой дизайн.

narisuvai
narisuvai

Създадохме NARISUVAI.MI…

С ясната представа, че изкуството е неизменна част от човека и неговото развитие. В днешно време имаме все по-голямо разнообразие от стоки и услуги, залагаме на количество, а не на качество. Стремим се да се отличаваме от тълпата, да бъдем оригинални, но все пак виждаме някой непознат на улицата със същата дреха.

Това ни мотивира да създадем платформата NARISUVAI.MI и да обединим изкуство, устойчива мода и автентичност. Нищо нямаше да е възможно без подкрепата на нашите творци, които ще се погрижат за реализацията на твоята оригинална идея върху бялото платно – тениската.

След старателно проучване стигнахме до извода, че в България липсва подобна платформа, а тя може да даде възможност за развитие на творците, а за клиента максимално улеснение в комуникацията и опростяване на процеса при поръчка.
Благодарим ти за това, че си част от NARISUVAI.MI и заедно творим. Сега четката е в твоите ръце!

narisuvai
narisuvai

 Нашите тениски


Издръжливи са

Нашите тениски са доказано издръжливи и боята е съобразена с материята. Няма драма да переш колкото поискаш.

Оригинални са

Че кой друг може да се похвали с тениска като твоята? Шансът да намериш такъв жив индивид е 1 към 1 000 000.

Безопасни са

Материалите, които използват нашите творци, не могат да навредят на твоето здраве. Няма риск от алергия, тъй като са на водна основа.

Нашият екип

Ели
Ели

Създател на NARISUVAI.MI. На 27 от гр. Варна. Завършва НАТФИЗ и обожава да прави хендмейд бижута. Познава Иво от ученическите си години. Заедно се обединяват зад каузата на NARISUVAI.MI.

Иво
Иво

Създател на NARISUVAI.MI. На 28 от гр. Варна. Маркетинг ентусиаст и любител на американски сериали. Познава Ели от ученическите си години. Заедно се обединяват зад каузата на NARISUVAI.MI.

Имаш въпрос?

Събрали сме най-често задаваните въпроси на едно място, за да може преживяването ти в нашия сайт да бъде лесно и забавно.

kontakti
narisuvai

Актуални промоции

Включи се в играта “Твоята лична история”, като ни разкажеш със снимка къде си разходил своята нова тениска от NARISUVAI.MI. Публикувай я в Instagram с #narisuvaimi. Така печелиш промокод за 10% отстъпка от следваща поръчка в narisuvaimi.com И нека твоите приятели ти завидят за новата тениска.