Често задавани въпроси

Тениската се пере на ръка или в перална машина на ниски градуси и ниски обороти с щадящ прах за пране. Глади се от обратната страна без пара върху рисунката. Не изтисквай след пране, не използвай избелващи вещества. Не използвай химическо чистене.

Цената за доставка не е включена в крайната цена на твоята поръчка. При поръчки над 120 лв. доставката е безплатна.

Доставките зависят най-напред от ангажираността на нашите творци. След като тениската бъде нарисувана, тя се доставя до 3 работни дни от куриерска фирма Спиди.

Приемаме плащания с наложен платеж. Това означава, че плащаш поръчката си в брой при доставка от куриер.

Можеш да се свържеш с нас на имейл admin@narisuvaimi.com или чрез формата за контакт, за да ти дадем насоки. Имаш право да върнеш тениска спрямо нашите Общи условия, достъпна на www.narisuvaimi.com

За да бъдат приети върнатите продукти, е нужно да не са носени или изпрани и да са в оригиналната си опаковка.

За закупена тениска по готов дизайн от нашите творци срокът за връщане е 14 работни дни и започва да тече от датата на получаване на поръчката.

За закупена тениска по твой индивидуален дизайн имаш право единствено на рекламации в случай, че откриеш дефекти по тениската или друго, което не отговаря на твоята поръчка.

Сумата ще бъде възстановена в рамките на 5 работни дни след получаването на върнатите продукти по банков път.

Актуалната кауза, която NARISUVAI.MI подкрепя, може да видиш в страница “Каузата”. От всяка поръчка ние даряваме 2.00 лв. за определената кауза.

В случай, че има нужда от изясняване на детайли по твоята поръчка, NARISUVAI.MI ще те свърже с твореца, който я изпълнява, по имейл.

Ако вече си поръчал тениска от нас, може да се включиш в специалната ни игра в Instagram “Твоята лична история”. Просто трябва да ни разкажеш със снимка къде си разходил своята нова тениска от NARISUVAI.MI. Публикувай я в Instagram с #narisuvaimi. Ако изпълниш всички условия коректно, ще печелиш промокод за 10% отстъпка от следваща поръчка. И нека твоите приятели ти завидят за новата тениска.