CAPANICI

От 9 до 17 ч. консултирам по някои екологични въпроси. Между 17 и 21 ч. рисувам, снимам и… обичам. Почти постоянно се върти някоя песен в главата ми и не е особено лесно да ме срещнеш без слушалки.

Щастие и вдъхновение откривам в пътуването, като под пътуване имам предвид не само транспортирането си от точка А до точка Б и всичко между двете. Пътуване за мен е и преживяването, което носи една книга, пренасянето в едно друго време и пространство, което можеш да изпиташ, слушайки една песен или просто взирането в нечии очи.

Щастлива съм, мисля, най-много обаче, когато зарадвам някой друг. Това стои и зад мотивацията ми да започна да рисувам дрехи за други хора. Намирам за прекрасно да дадеш възможността на някого да изрази себе си по още един начин.

 

АНГАЖИРАНОСТ


*При поръчка изработването отнема до 5 работни дни.

custom-t-shirt

Създай и поръчай тениска по твой дизайн с CAPANICI

44.90 лв.60.90 лв.

Цената на тениската варира от 44.90 лв. до 60.90 лв. в зависимост от категорията, цвета и надписа. Ако поръчваш детска тениска, моля, опиши размерите в описанието:

Clear
Купи
Размери на тениските
Spend 600.00 лв. to get free shipping
SKU: 3000 Творец:

Описание

Best Ingredients Quality

This Item is made from top new fabric that not only is resistant to constant washing but it also is very cool. Nanotechnology fabric was selected as the best invention in the field of fashion for 2019.


Допълнителна информация

Категория рисунка

Цветни, Черно-бели

Цвят на тениската

Бял, Жълт, Розов, Сив, Син, Червен, Черен

Размер

XS, S, M, L, XL, XXL

Вид

Дамска, Детска, Мъжка

Материя

Еко, Памучна

Надпис

Без надпис, До 3 думи, До 4 думи, До 5 думи, С надпис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Създай и поръчай тениска по твой дизайн с CAPANICI”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Your Review Your Review
Name Name

iorasg

Tag your photos with this on Instagram.

Често задавани въпроси

Тениската се пере на ръка или в перална машина на ниски градуси и ниски обороти с щадящ прах за пране. Глади се от обратната страна без пара върху рисунката. Не изтисквай след пране, не използвай избелващи вещества. Не използвай химическо чистене.

Цената за доставка не е включена в крайната цена на твоята поръчка. При поръчки над 120 лв. доставката е безплатна.

Доставките зависят най-напред от ангажираността на нашите творци. След като тениската бъде нарисувана, тя се доставя до 3 работни дни от куриерска фирма Спиди.

Приемаме плащания с наложен платеж. Това означава, че плащаш поръчката си в брой при доставка от куриер.

Можеш да се свържеш с нас на имейл admin@narisuvaimi.com или чрез формата за контакт, за да ти дадем насоки. Имаш право да върнеш тениска спрямо нашите Общи условия, достъпна на www.narisuvaimi.com

За да бъдат приети върнатите продукти, е нужно да не са носени или изпрани и да са в оригиналната си опаковка.

За закупена тениска по готов дизайн от нашите творци срокът за връщане е 14 работни дни и започва да тече от датата на получаване на поръчката.

За закупена тениска по твой индивидуален дизайн имаш право единствено на рекламации в случай, че откриеш дефекти по тениската или друго, което не отговаря на твоята поръчка.

Сумата ще бъде възстановена в рамките на 5 работни дни след получаването на върнатите продукти по банков път.

Актуалната кауза, която NARISUVAI.MI подкрепя, може да видиш в страница “Каузата”. От всяка поръчка ние даряваме 2.00 лв. за определената кауза.

В случай, че има нужда от изясняване на детайли по твоята поръчка, NARISUVAI.MI ще те свърже с твореца, който я изпълнява, по имейл.

Ако вече си поръчал тениска от нас, може да се включиш в специалната ни игра в Instagram “Твоята лична история”. Просто трябва да ни разкажеш със снимка къде си разходил своята нова тениска от NARISUVAI.MI. Публикувай я в Instagram с #narisuvaimi. Така печелиш промокод за 10% отстъпка от следваща поръчка. И нека твоите приятели ти завидят за новата тениска.